دانشجو:یاسمن غفاری استاد راهنما: دکتر علی شکوه فر
عنوان پایان نامه: بررسی ارزش مواد غذایی پس از پاستوریزاسیون غیر حرارتی با استفاده از تکنولوژی نانوکویتاسیون

 

 

 

 

 

پایان نامه کارشناسی ارشد

 

 

دانشجو:           

یاسمن غفاری

 

 

 

 

 

 

 

 

 

عنوان پایان نامه:

بررسی ارزش مواد غذایی پس از پاستوریزاسیون غیر حرارتی با استفاده از تکنولوژی نانوکویتاسیون
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

اساتید ممتحن

 

اساتید راهنما

 

 

دکتر

حسن زاده

دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

 

 دکتر علی شکوه فر

 

 

دکتر 

ذوالریاستین

پژوهشگاه نیرو

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

استاد مشاور

 

 

 

 

 

 

ــ


 

 

 

 

 

 

 

 

 

مکان ارائه:

زمان ارائه:

ساعت:

 

 

سمعی بصری

یکشنبه 27 بهمن ماه 98

10:30

 

 

 

 

 

 

 

 

تاریخ:
1398/11/20
تعداد بازدید:
1489
منبع:
دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی
دانشکده مهندسی و علم مواد
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان پردیس، پلاک 7    
کد پستی: 43344 - 19919  
تلفن: 88674747   فاکس: 88674748
 
 
 
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.