اطلاعیه ثبت نام مقدماتی نیمسال دوم 1400-1399

اطلاعیه ثبت نام مقدماتی نیمسال دوم  1400-1399

به اطلاع کلیه ی دانشجویان محترم دوره کارشناسی و تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی و علم مواد می رساند، ثبت نام مقدماتی نیمسال دوم 1400-1399 شنبه 1399/10/06 و  یکشنبه 1399/10/079 از طریق سیستم جامع گلستان انجام خواهد پذیرفت.

دانشجویان محترم لطفاً به نکات زیر توجه نمائید:

-          ثبت نام مقدماتی برای کلیه دانشجویان گرامی الزامی می باشد. دانشجویانی که ثبت نام انجام نداده باشند، ثبت نام اصلی آنان به بعد از اتمام ثبت نام کلیه دانشجویان آن ورودی که ثبت نام مقدماتی انجام داده اند، موکول می‌گردد.

-          برنامه هفتگی دروس اصلی، تخصصی، کارگاه و آزمایشگاه نیمسال دوم 1400-1399 به شرح جدول اعلام گردیده است.

-          برنامه هفتگی دروس عمومی و علوم پایه به علت عدم اعلام گروه های آموزشی دانشکده علوم پایه، در جدول برنامه قید نگردیده است.

-          ضروری است دانشجو انتخاب دروس پیش ثبت نام خود را بر اساس برنامه زمانی اعلام شده انجام دهد.

-          اداره ی آموزش و مدیران گروه در زمان ثبت نام اصلی با دانشجویانی که ثبت نام مقدماتی انجام نداده اند، هیچ گونه همکاری در اخذ دروسی که ظرفیت آنها تکمیل شده است، نخواهد نمود.

-          دانشجو قادر خواهد بود در هر مکانی که امکان دسترسی به سیستم جامع آموزش گلستان را داشته باشد، ثبت نام مقدماتی خود را انجام دهد.

-          دانشجویان می توانند از طریق گزارش 51 در سیستم گلستان دروس قابل اخذ در ثبت نام مقدماتی را مشاهده نمایند.

-          با توجه به اعلام برنامه، پیشنهاد می‌گردد دانشجو در پیش ثبت نام حداکثر 20 واحد درسی را انتخاب نماید.

-          ضروری است دانشجو گزارش نتیجه ثبت نام مقدماتی (گزارش 76) خود را از سیستم گلستان پرینت نماید.

-          دانشجو در زمان ثبت نام اصلی فقط می‌ تواند یک درس از دروس گروه معارف را اخذ نماید.

-          در صورتی که دانشجو ارزیابی اساتید را از طریق سیستم گلستان انجام نداده باشد، سیستم به او اجازه پیش ثبت نام نخواهد داد.

-          دانشجویان می‌توانند نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص زمان ارائه دروس، ارائه درس جدید و غیره حداکثر تا 1399/10/10  با مدیران محترم گروه ها، آقایان دکتر خدایی و سیدصالحی مطرح نمایند.

-          زمان پیش ثبت نام تمدید نخواهد شد.

اداره آموزش دانشکده مهندسی و مواد

Review:
Date:
1399/10/01
دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی
دانشکده مهندسی و علم مواد
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان پردیس، پلاک 7
کد پستی: 43344 - 19919
تلفن: 88674747   فاکس: 88674748

كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.