اطلاعیه مصاحبه تخصصی داوطلبین دکتری آزمون نیمه متمرکز مهندسی و علم مواد 1401
داوطلب گرامی
سلام
احتراماً ضمن تبریک به مناسبت قبولی در آزمون نیمه­‌متمرکز کتبی دکتری 1401 و دعوت به مصاحبه در دانشکده مهندسی و علم مواد دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، به اطلاع می‌رساند، مصاحبه دکتری ورودی 1401 در دو نوبت صبح و بعدازظهر روز شنبه 21 خرداد 1401 به صورت حضوری طبق برنامه زمانبندی مندرج در جدول‌های پیوست برگزار خواهد شد. جهت شرکت در مصاحبه خواهشمند است به نکات زیر توجه بفرمایید.
1- جهت احراز هویت در دست داشتن شناسنامه و کارت ملی الزامی است.
2- همراه داشتن اصل مدارک تحصیلی دوره‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد و یا گواهی فارغ التحصیلی تا تاریخ 1401/6/31 که تصاویر آن را در سایت بارگذاری کرده‌اید الزامی است.
3- ریزنمرات دوره‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد را همراه داشته باشید.
4- پایان‌نامه‌های دوره‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد (در صورتی که فارغ التحصیل شده‌اید) را به همراه داشته باشید.
5- هر گونه مدرکی که نشانگر فعالیت‌های پژوهشی شما باشد اعم از مقالات علمی پژوهشی، مقالات کنفرانسی، گواهی­‌های افتخارات پژوهشی ( در صورت وجود)، مدرک زبان ( در صورت وجود ) و ... را جهت بررسی هیئت مصاحبه‌کننده به همراه داشته باشید.
6- ساعت مصاحبه در جداول ذیل درج شده است، خواهشمند حداقل نیم ساعت قبل از مصاحبه جهت تطبیق مدارک هویتی در محل مصاحبه حضور داشته باشید.
آدرس محل مصاحبه: تهران - میدان ونک - خ ملاصدرا - خ پردیس - دانشکده مهندسی و علم مواد - طبقه پنجم

Review:
Date:
1401/03/17
دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی
دانشکده مهندسی و علم مواد
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان پردیس، پلاک 7
کد پستی: 43344 - 19919
تلفن: 88674747   فاکس: 88674748

كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.